Ohjeita vanhemmille

Toiminta jäähallilla

Jäähallille kannattaa tulla iloisella mielellä ja kiireettömästi, noin 20 minuuttia ennen oman tunnin alkua.

Luistelukoululaisten suuresta määrästä johtuen pukukopit saattavat ruuhkautua ja omista varusteista tulisikin huolehtia asianmukaisesti. Seura ei vastaa luistelukoulun aikana kadonneista tai vaurioituneista tavaroista. Vaatteet ja teräsuojat on hyvä nimikoida.

Parhaiten opetukseen pääsee mukaan olemalla täsmällisesti tunnin aloitushetkellä jäällä. Jäälle ei kuitenkaan saa mennä ennen ohjaajia. Purukumin ja karamellin syöminen jäällä on ehdottomasti kielletty!

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan luistelukoulun toimintaa.

Paras paikka seurata luistelutuntia on katsomo. Laidalla harjoitusten seuraaminen häiritsee kaukalossa tapahtuvaa toimintaa. Opetuksen kannalta on parasta, jos lapset voivat keskittyä vain omaan ryhmäänsä ja ohjaajaansa.

Vaihtoaitiossa kävelyä ja oleilua tulee välttää, koska kenkien mukana kulkeutuva hiekka voi vahingoittaa teriä.

Muutokset harjoitusajoissa

Muutokset harjoitusajoissa ovat mahdollisia. Ilmoitamme muutoksista kotisivuilla ajankohtaista osiossa.

Vakuutus

HTL vakuuttaa alle 15-vuotiaat luistelukoululaiset ryhmätapaturmavakuutuksella. Se on voimassa STLL:n jäsenseuran järjestämissä luistelukouluissa ja niihin liittyvissä oheistoiminnoissa. Vakuutusta varten on seuralla oltava vakuutettavan nimi, osoite ja syntymäaika.

Yli 15-vuotiaille suosittelemme Suomen Taitoluisteluliiton H-lisenssiä, jonka voi ostaa STLL:n sivuilta. Myös oma harrastustoiminnan kattava tapaturmavakuutus käy. Vakuutusehdoista kannattaa tarkistaa, että taitoluistelu lajina on korvausten piirissä.

Katso lisää vakuutukseen liittyvää tietoa STLL:n sivuilta

Teematunnit

Kauden aikana luistelukoulussa pidetään erilaisia teematunteja.

Joulu- ja kevätjuhlat

Kaikki halukkaat luistelukoululaiset pääsevät esiintymään kauden päätteeksi seuran joulu- ja kevätjuhlassa.