Talkoot

Hämeenlinnan Taitoluistelijat toimii talkoovoimin samalla tavalla, kuin suurin osa urheiluseuroista. Ainoastaan päätoimiset valmentajamme ovat työsuhteessa HTL:ssa.

Kauden mittaan järjestämme seuraavanlaisia talkoita.

 • HTL Cup kilpailu
  Kaikkia kilpailevia luistelijoita ja heidän perheitään edellytetään osallistuvan HTL:n järjestämän (syyskuussa) HTL Cup – kilpailun järjestelyihin.
 • Joulunäytös
  Seuran luistelijoiden edellytetään osallistuvan joulunäytökseen (joulukuussa). Kaikkia luistelijoita ja heidän perheitään edellytetään osallistuvan järjestelyihin.
 • Kevät kilpailu
  Kaikkia kilpailevia luistelijoita ja heidän perheitään edellytetään osallistuvan HTL:n järjestämän (tammi-helmikuussa) kevät kilpailun järjestelyihin.
 • Kevätnäytös
  Seuran luistelijoiden edellytetään osallistuvan kevätnäytökseen (maalis-huhtikuussa). Kaikkia luistelijoita ja heidän perheitään edellytetään osallistuvan järjestelyihin.

Yllä listatuissa tapahtumissa talkoovoimin toteutettavat tehtävät eivät ole vaikeita ja niihin saa opastuksen. Tietyn alan erityisosaamista vaativat tehtävät, kuten järjestyksen valvonta, sairaanhoito jne, jonka vuoksi näitä ei ole sisällytetty talkooilmoittautumisiin.

Kaikkien osallistuessa talkoisiin ei kenenkään taakka kasva ylivoimaiseksi.