Seura

Hämeenlinnan Taitoluistelijat ry (HTL) on vuonna 1983 perustettu taitoluisteluseura, joka tuolloin erkaantui Hämeenlinnan Tiikereiden luistelujaostosta. Taitoluistelua Hämeenlinnassa on harrastettu ohjatusti vuodesta 1980 alkaen. HTL kuuluu Suomen Taitoluisteluliittoon (STLL) ja seuran asioita paikallisella tasolla hoitaa vapaaehtoisista koottu johtokunta. Seuran visiona on tuottaa seudun lapsille ja nuorille heidän tarpeidensa mukaista, ammatillisesti ohjattua taitoluistelua liiton alaisuudessa.
Tällä hetkellä seurassa luistelee yhteensä n.150 innokasta luistelijaa, osa harraste- ja osa kilpailupuolella. Seura järjestää vuosittain omia kilpailuja ja luistelijat osallistuvat myös aktiivisesti muiden seurojen järjestämiin kisoihin. Saavutuksia on tullut jokaisessa sarjassa ja siihen on tietysti vaikuttanut pitkäaikainen taitoluisteluvalmentajamme Satu Hankela. Harrastepuolen vastuuvalmentajana toimii Satu Petramaa sekä seuran omia koulutettuja luistelijoita.

Viime vuosina seura on järjestänyt taitoluistelun kesäleirejä, jotka ovat olleet hyvin suosittuja. Leirit on vaihtelevasti järjestetty muiden seurojen kanssa. Seuramme huipentumia ovat joulu – ja kevätnäytökset, joissa kaikki luistelijamme pääsevät jäälle näyttämään taitojaan ja esiintymään eri rooleissa..

Tervetuloa tutustumaan taitoluisteluun!

Johtokunta